.

.

Абитуриентска торта топери блясък кекс торта торта декорации

Абитуриентска торта топери блясък кекс торта торта декорации

BGN 1.00

Налично
Налично

Описание
Искате ли да намерите специален топер за декорация на торти за дипломиране? Този комплект ще бъде вашият добър избор. Деликатният блясък дизайн ще придаде на вашата торта красив външен вид. Може да се използва в различни партия, тематична партия, абитуриентски парти и т. Това ще ви даде добро настроение, когато го поставите на тортата или други места за декорация. Характеристики
. -Материал : хартия. - Изработен от висококачествени материали, издръжливи. Безопасно за употреба на торта. - Красиви торти, градовете 2021 Дизайн на формата и очарователен. -Помогнете ви да създадете красива сцена за торта, подходяща за абитуриентски партита. ; -креативни, забавни, перфектни декорации за торти, страхотни партии.
Изработен от висококачествени материали, издръжливи. Безопасно за употреба на тортата . Красиви кирки за торти, град 2021 г. Дизайн на формата и очарователен . Помогнете ви да създадете красива сцена за торта, подходяща за абитуриентски партита . може да се използва и като забавен избор на предястие, избор на плодове, избор на храна , Избор на тарталети и др. Креативни, забавни, перфектна декорация за торти, страхотни партита.

Спецификация

Избор на клиенти