.

.

Marvel Spider-Man Hero Hero-Тениска с къс ръкав за възрастни-Персонализиран черен сняг Хедър

Marvel Spider-Man Hero Hero-Тениска с къс ръкав за възрастни-Персонализиран черен сняг Хедър

BGN 0.67

Налично
Налично

Официални стоки на Marvel
Тениски за рожден ден на Marvel Spider-Man за момчета, момичета, мъже и жени; Тениски за паяк за момчета за рожден ден; Рожден ден Spider-Man Tee
Имайте невероятен рожден ден, носещ този рожден ден на Spider-Man, който показва Spidey, който се люлее през празненствата в героичен стил Перфектен за фенове на Super Hero и забавление за рожден ден, този Tee Marvel е подходящ за празнуване на екшън.
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка.
Магия в детайлите. Екранно изкуство. Врат на екипажа. Залепени шевове на шията и раменете за издръжливост. Двустранната подгъвана ръкава и дъното няма да се разгадаят. Етикет за разкъсване. 5/8 "RIB Knit Collar. 65% полиестер / 35% памук. Експресна доставка не е налична за този артикул. Този артикул не може да бъде изпратен в международен план или извън 50 -те САЩ. Той може да бъде изпратен само до Физически адрес, а не към P. Box, APO или FPO адрес. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Поради уникалния характер на тези артикули, персонализираните артикули не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни.

Спецификация

Избор на клиенти