.

.

HUD дисплей, Head Up Display Universal за доставки на автомобили за превозни средства

HUD дисплей, Head Up Display Universal за доставки на автомобили за превозни средства

BGN 9.44

Налично
Налично

OBD HUD дисплей, Head Up Display Universal за консумативи за автомобили за превозни средства
Спецификация :
Тип на артикула : Дисплей на главата нагоре
Материал : ABS
Цвят : Black Compatible : Подходящ за превозни средства, отговарящи на стандартите на OBD II
Инструкции :
1 Просто свържете HUD на дисплея на главата с бордовия диагностичен интерфейс OBD чрез OBD кабела, а HUD за дисплей на главата ще се покаже, когато стартира двигателния двигател. Свържете USB кабела към USB интерфейса, той ще се покаже, когато двигателят на автомобила стартира.
Функция на режима на OBD : Скорост на превозното средство, температура на вода , Брой сателити, надморска височина, време, налягане на всмукване, температура на маслото, съотношение на въздуха, налягане, тест за ускорение, тест за спирачка, дросела, натоварване на двигателя, откриване на повреда, чисти повреди от четене на поток от данни на автомобила.
Информация за дисплея на режима на GPS : Скорост на превозното средство, време за шофиране, време, надморска височина, брой спътници, посока на шофиране, единичен пробег, напрежение, тест за ускорение, тест за спирачка.
Аларма : аларма за надвишаване, аларма за скорост на оборотите, аларма с висока температура на вода Аларма с ниско напрежение, аларма за повреда на двигателя.
Списък на пакетите :
1 x хост 1 x OBD линия 1 x USB кабел 1 x анти-плъзгане на мат 1 x ръчно
ЗАБЕЛЕЖКА :
Моля, разрешете 0-3 мм грешка поради грешка поради грешка поради грешка от 0-3 мм поради грешка в 0-3 мм поради грешка Ръчно измерване. Благодарим Ви за разбирането. Моля, обърнете внимание, че новият тип и стар тип на този продукт ще бъдат изпратени на случаен принцип и се уверете, че няма да имате нищо против, преди да поръчате. HD Projection Head Up Display може да подобри вашето шофиране чрез ви дава достъп до инструментална панела, без да гледате надолу . предупредителни икони дисплей, аларма за надвишаване на скоростта, скорост на оборотите, аларма с висока температура на вода , Разход на гориво, скорост на оборотите, единичен пробег, общ пробег и др.

Спецификация

Избор на клиенти