.

.

Торбички за съхранение на тичинки, туристическа многофункционална торбичка за сутиен за сутиен за сутиен за сутиен за козметично съхранение на чорапи за мъже (лил?

Торбички за съхранение на тичинки, туристическа многофункционална торбичка за сутиен за сутиен за сутиен за сутиен за козметично

BGN 3.00

Налично
Налично

Описание : Материал : Катионен 300 Size : 28*16*125 CMCOLOR : Черно, лилаво, небесно синьо, светлосиво, тъмно синьо, червено-спецификация на вино : висококачествен и практичен дизайн : водоустойчив полиестер + тежък цип + дизайн на дръжката, многослоен Стил, Мулти-Баг съхранение, може да побере 5 бельо, 4 бельо, 8 чифта чорапи едновременно. : Най-добрият избор за сортиране на бельо, чорапи, връзки, сутиени, аксесоари за бръснене и т. Можете да го сгънете, когато не се използва, и да го опаковате и разопаковате лесно. Сгънати в блок, когато не се използват, са много плоски, лесни за носене, не увеличават теглото на торбата и могат да бъдат измити на ръка или машина и изсушават въздух.100% Удовлетворение : Всеки допълнителен въпрос за него, моля Чувствайте се свободни да се свържете с нас. Торбички за съхранение на тичинки, туристическа многофункционална чанта за сутиен за бельо за сутиен за сутиен за козметични калъф за съхранение на сутиени за мъже (лилаво).

Спецификация

Избор на клиенти