.

.

Прозрачни стикери за стикери на палмово дърво Премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп за телефон аксесоар за колата на колата чаша купа чаша декор?

Прозрачни стикери за стикери на палмово дърво Премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп за телефон аксесоар за

BGN 9.59

Налично
Налично

100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване. Нищо не ни прави по -щастливи от щастлив клиент! Оразмеряване на оразмеряването на схема на прозорци на прозорци на превозното средство : Препоръчителен размер 5 - 14 ". Варира на площ за превозно средство и разположение. LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1.8 " - 3 " Декали на пощенската кутия : 6 "W до 7 " W с ширина. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия. По размера на халбата на бирата. Пиенето на стъклени етикети : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на чашата. Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3. В зависимост от размера на халбата. Стъкло в стъклото за вино : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на чашата. Препоръчваме да измервате повърхността на вашето приложение преди покупката ви. Цвят : Метално злато - Размер : 8 '' x 9. Външно приложение - Нарязани на форма и предварително маскирани с трансферна лента. Можете да я използвате за украса на лаптопи, компютри, бутилки с вода, хидрофлан, бележници, тетрадки, списания, багаж, скейтбордове, сноубордове, велосипеди, коли и други.

Спецификация

Избор на клиенти