.

.

Универсален Филтър За Скоба: Висока Производителност, Премия, Миещ Се, Сменяем Филтър На Двигателя: Диаметър На Фланеца: 2. В, Височина На Филтъра: В, Дължина На Флане?

Универсален Филтър За Скоба: Висока Производителност, Премия, Миещ Се, Сменяем Филтър На Двигателя: Диаметър На Фланеца:

BGN 9.19

Налично
Налично

К&н универсалните въздушни филтри се произвеждат за голямо разнообразие от приложения и уникални нужди за филтриране Високостепенните въздушни филтри са проектирани да подобряват производителността на двигателя чрез увеличаване на въздушния поток. За разлика от хартиените филтри за еднократна употреба, които трябва често да се сменят, въздушните филтри могат да се мият, използват се повторно и са проектирани да издържат до края на живота на Вашия автомобил. Тези универсални филтри са конструирани с ултра-здрави Формовани гъвкави гумени фланци, които абсорбират вибрациите и позволяват сигурно закрепване. Предлага се в кръгли, заострени (конусовидни) и овални дизайни, К&Н предлага хиляди филтри за скоба в множество форми и размери, които се грижат за много прецизни приложения. Присъединете се към милионите клиенти, които са спестили пари и са подобрили производителността на автомобила чрез надграждане до К&Н филтрация. Слоеве на защита : няколко слоя първокласна памучна марля, обработена със специално проектиран свързващ агент, работят заедно, за да създадат сложна мрежа от филтърни среди на двигателя, която е предназначена да блокира и улавя вредни замърсители. Здрава конструкция : универсалните въздушни филтри са произведени с трайни, висококачествени материали и най-съвременни строителни методи, за да издържат цял живот. Почиствайте веднъж на всеки 5 години : въздушният филтър на двигателя се нуждае от почистване на всеки 75 000 мили при нормални условия на шофиране по магистрала (5 години въз основа на средните мили, изминати годишно от 15 000 мили). Лесен монтаж : въздушните филтри са предварително смазани и готови да попаднат във вашата фабрична въздушна кутия - те са едни от най-лесните и най-рентабилни подобрения на автомобила за бързо повишаване на производителността.

Спецификация

Избор на клиенти