.

.

Естествен контурин водоустойчив с видове многократна употреба вежди шаблони за вежди за химикалки четки за четки за вежди за оформяне на печат за оформяне една ст?

Естествен контурин водоустойчив с видове многократна употреба вежди шаблони за вежди за химикалки четки за четки за вежди

BGN 6.97

Налично
Налично

Размер : Както показват снимките Количество : 1 комплект. Цвят : 3 цвята опции (както показват снимките). 100% чисто ново и високо качество. Име : Комплект за печат на една стъпка. Иновативен дизайн, който е по -удобен за използване : Ние усъвършенстваме формата на веждите и накрая проектирахме стил, който може да премахне стреса и да спести време, когато прави вежди всяка сутрин! Всеки комплект включва печат на вежди и 10 различни шаблона за вежди! Перфектният шаблон за вежди : Събрахме много отзиви на клиентите, тествахме много форми и накрая избрахме 10 форми на вежди, подходящи за 98% от хората. Той е не само за начинаещи, но и за квалифицирани хора. Ние също така приветстваме вашите отзиви и вашия опит да актуализирате продукта според формата на веждите ви! Спестете време : Pokes на веждите са бързи, прости и остават същите. Отнема само по -малко от минута, за да направите стил на любимите си вежди. Леката и лесна за носене функция ви позволява да поддържате перфектната форма на веждите си по всяко време. Дълго-ластиращ водоустойчив ефект : Наскоро проектираният уплътнител на веждите е по-лесен за запълване. Силната адхезия може да помогне на грима ви да продължи 24 часа, без да оцветява или избледнява поради пот или дъжд. Променете начина, по който са изтеглени веждите ви : Инструментите за форма на веждите и веждите ще се променят по начина, по който веждите ви са проектирали за уплътнението на веждите и веждите карта, използваща най -висококачествените козметични съставки, за да се осигури красив и естествен вид!. EASTY за нанасяне : Комплект за оформяне на печат с една стъпка включва уникален печат на възглавницата на въздуха, 10 различни шаблона, 1 четки за вежди, които направиха удобството на клиента, за да улеснят досега, за да стилизирате и подстригвате веждите ви . Спестяване на времето : С 10 най -популярни персонализирани шаблони за форма, които могат да помогнат на онези, които обикновено не намерят позиция на вежди и бързо имат проблеми с разстоянието на грим, за да получат двойка симетрични вежди за удовлетвореност . Естествена и вежда : С 3 цветен прах за вежди от меко кафяво до тъмнокафяв, за да намерите този, който най -добре съответства на цвета на веждите ви и повишава естествената им форма и дебелина .

Спецификация

Избор на клиенти