.

.

Теглени плоски обувки за жени, дамски апартаменти обувки удобни рокли от памет от памет Обувки се приплъзват на балетни апартаменти с нисък клин работни обувки, ли?

Теглени плоски обувки за жени, дамски апартаменти обувки удобни рокли от памет от памет Обувки се приплъзват на балетни апартаменти

BGN 12.59

Налично
Налично

Женски обувки груби токчета къси кожени ботуши ботуши високи токчета Женски ботуши модни цип ботуши ежедневни дамски обувки Брошинг материал : PVC Еднотичен материал : гума. Стил на пръстите : Кръгъл пръст. Висок стил на петата : квадрат. Метод за затваряне : приплъзване. Обувки HEEL HIGH : 4. Добавя мека подплънки, без да търкате петата си! Обувки за рокли】 Оценени с плоски обувки, сладки и модерни, с гладки линии, подстригват краката си. Цветовете са небрежни и лесни за съпоставяне с всяко облекло : панталони, дънки, рокли и др. Плоките използват екологична гумена подметка, която е неплъзгаща се и твърда, миеща се и сгъваема, така че не е нужно да се притеснявате за експлоатационния живот. , ще отговорим по всяко време.

Спецификация

Избор на клиенти