.

.

Плъзгач на ръчно натискане, устойчив на мед износване на плъзгач Силен механичен смисъл за офис кула

Плъзгач на ръчно натискане, устойчив на мед износване на плъзгач Силен механичен смисъл за офис кула

BGN 3.33

Налично
Налично

PPB плъзгач на ръката, устойчив на износване на мед Плъзгач Силен механичен смисъл за офис кула
Спецификация :
Тип на артикула : Плъзгач на джаджи
Материал : Мед
Брутно тегло : 102 g / 36oz
Приложима възраст : Над 14 години
Размер на продукта : Дължина : Приблизително.1 ин, ширина : Приблизително.1 инча
Игра : Плоска : Push, Rotation, вентилатор Отворете и затворете, скърцане
Приложими сценарии : Тези релаксиращи играчки за мини придвижване са с джоба, преносими и достатъчно малки, за да играят с една ръка. По този начин можете лесно да носите тези деликатни играчки в джоба си. Тези играчки за фиксиране са идеални за калъфи за пътуване, работа, дома или молив. Можете да играете в офиса, вкъщи, в гарата, навсякъде.
Събирайте подаръци : Всяко произведение е ръчно изработена от занаятчии, красиво направени за колекция. Разбира се, те могат да бъдат дадени на всеки. Това е проста и страхотна идея за подарък за всеки повод като рожден ден, Коледа, благодарност, Хелоуин, Нова година или друго парти и събитие. Списък на пакети :
1 x EDC Push Slider Забележка :
1. Продуктът няма газова тръба на тритий и можете сами да закупите газовата тръба на тритий. Размер : 1,5 х 6 мм. Ако е старо и падне, трябва да си купите 495 или 496 лепило, за да го свържете. Устойчив на износване : Този плъзгач на джаджи е направен от премиум мед, който е силен и устойчив на износване и не е лесно да бъде повреден След срочна игра . магнитен дизайн : Тази играчка на пръста със сила, натискане на ръчно запазване на усилията, силата автоматично ще се адсорбция и може да постигне забавен ефект . Удобно усещане за ръка : Този плъзгач има удобно докосване, силен механичен смисъл и е предназначен за Неспокойни ръце, без да наранявате ръцете си.

Спецификация

Избор на клиенти