.

.

Комплект комплект за отвертка комплект ремонт на ремонт мулти-стилове с твърда абразия устойчиви магнитни отвертка битове

Комплект комплект за отвертка комплект ремонт на ремонт мулти-стилове с твърда абразия устойчиви магнитни отвертка

BGN 18.66

Налично
Налично

Описание :
Със стоманена конструкция битът на отвертката може да постигне висока якост, устойчивост на ръжда и устойчивост на корозия, за да се осигури дългосрочна употреба
Този бит ви позволява да фиксирате винтовете точно, без да се притеснявате от клатната или неправилното пропагане. Това, което прави, е да помогне за ускоряване на процеса на завинтване, така че да можете да работите по -ефективно и лесно.
Той е конструиран от стоманен материал на инструмента. С магнитния си дизайн той позволява на винта да остане прикрепен към отвертката, без да изпада, което прави работата ви по -лесна и без усилие.
Дължината на този продукт е 6,5см.
Тя е широко съвместима с електрически отвертки за лесни Инсталация и отстраняване на винтове. Той е подходящ за поддръжка и монтаж на оборудване в индустрията за обзавеждане на дома.
Име на артикула : Бит от отвертка
Материал : Стомана на инструмента
Характеристики : Тежък, силен, устойчив на ръжда
Подробности за размера :
Дължина : 6,5 см на 2.)
Забележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.
Моля, разрешете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.

Пакетът включва :
5 x бита от отвертка, той е широко съвместим с електрически отвертки за лесна инсталация и отстраняване на винт. Подходящ е за поддръжка и монтаж на оборудване в индустрията за обзавеждане на дома. Със стоманена конструкция битът на отверката може да постигне висока якост, устойчивост на ръжда и устойчивост на корозия, за да се гарантира дългосрочна употреба. Този бит от отвертка се характеризира със стоманена конструкция, което позволява Той за постигане на висока якост, устойчивост на ръжда и устойчивост на корозия, за да се осигури дългосрочна употреба. Привличащата характеристика на бита от отвертката е стоманена конструкция, така че да може да постигне висока якост, устойчивост на ръжда и устойчивост на корозия, за да се осигури дългосрочна употреба . стоманена конструкция Позволява този бит от отвертка да постигне висока якост, устойчивост на ръжда и устойчивост на корозия, за да се осигури дългосрочна употреба.

Спецификация

Избор на клиенти