.

.

Стелаж за сешоари, без перфорация лепкава държач за стена на куката, карикатура за съхранение на баня с съхранение на рамка за съхранение на електрическа коса Стен?

Стелаж за сешоари, без перфорация лепкава държач за стена на куката, карикатура за съхранение на баня с съхранение на рамка

BGN 15.40

Налично
Налично

Стелаж на сешоар, без перфорация лепкава държач за стена, карикатура за съхранение на баня с съхранение на рамка за съхранение на електрическа коса изсушаване на стена за окачване на стена Спецификации : . Материал : Акрилно лепило + желязна ръка. Цвят : Както показват картината. Тип : Багажник за сешоар. Размер : Директно /13.5*11 5 C, кръг / 13. Приемете високоякостно лепило, водоустойчиво и силно . Задайте куката на резбата, интегрирайте, направете всеки детайл . Директните модели се прилагат за сешоар с дръжка, която е подходяща за сешоар с сешоар, който има сушилня Диаметър по-малък от 8см . Два различни стила са незадължителни, подходящи за употреба на много машини, веднага щом използваме . пакетът включва : . 1*Стела за сушилня. Моля, позволете 1-3 мм да се различава поради ръчно измерване . Доставяне на различния дисплей и различна светлина, картината може да не отразява действителния цвят на елемента . Благодаря за вашето разбиране. Приемете високоякомерно лепило, водоустойчиво и силно . Задайте куката на резбата, интегрирайте, направете всеки детайл. Директните модели се прилагат за сешоар с дръжка, която е подходяща за сешоар с сешоар с диаметър по-малък от 8 см . Два различни стила са незадължителни, подходящи за употреба на много машини, веднага щом използваме.

Спецификация

Избор на клиенти