.

.

Симулационен модел омар Creative Marine Animal Model Уникална деца Когнитивна играчка

Симулационен модел омар Creative Marine Animal Model Уникална деца Когнитивна играчка

BGN 2.00

Налично
Налично

Описание

. Това е симулационна играчка за модели на омари, която е изработена от Premium. материал за трайна и дълготрайна употреба. Фигурата на омарите е. Реалистични и ще помогнат на децата да развият способността си за въображение. Избор на подаръци за вашите деца или вашите приятели, които имат деца. Характеристики
. -Color : Както е показано
. -Материал : пластмаса
. -симулираният модел на омари е направен от добре подбран материал, който има силната издръжливост. -То може да се използва като практически научни и образователни играчки или деликатни украшения на работния плот. -Фетицира фината изработка и фините детайли, които ще предложат на детето ви добър визуален ефект. -Можете да го поставите в дома, офиса, общежитието си като декорации на работния плот. -Прекрасен подарък за вашите деца, който им позволява да научат повече за морските животни.
Симулираният модел на омари е направен от добре подбран материал, който има силната издръжливост . може да бъде Използва се като практическа наука и образователни играчки или деликатни украшения на работния плот . разполага с фината изработка и фините детайли, които ще предложат на детето си добър визуален ефект . Можете да го поставите в дома, офиса, общежитието си като декорации на работния плот . прекрасен Подарък за вашите деца, които им позволяват да научат повече за морските животни.

Спецификация

Избор на клиенти