.

.

Огромно дърво с плодове дизайн на произведения на изкуството за декона винилова стена на детската стая - ябълки, висящи на дърво изкуство за декорация на стена за р?

Огромно дърво с плодове дизайн на произведения на изкуството за декона винилова стена на детската стая - ябълки, висящи на

BGN 6.27

Налично
Налично

Нашите стени на стените са ръчно изработени в САЩ Всяка декола се отпечатва, използвайки горната част на принтерите на линията и изрязването на компютъра за прецизност. Нашите лесни за нанасяне стикери за стена са издръжливи, дълготрайни и са подходящи за вашите деца спалня, стена, кухня, фамилна стая или всяко пространство на стената в дома ви. Като малък семеен бизнес; Трудно се стремим да осигурим най -висококачествените декали за вас. Моля, изпратете ни съобщение, ако имате въпроси! Приложение : Нашите ваденки за винилови стени могат да се използват като декор на стената на спалнята, декор за детска стая, декори за детска стая стена, декали за разсадници за момиченце, стенна такела за момченце и други . страхотно качество, ярки цветове - тези стикери са изработени от Висококачествен винил. Ръчно изработено деколте на стените и компютърно изрязване за прецизност!.

Спецификация

Избор на клиенти