.

.

Loopsun тиквен декор Хелоуин стикер 3d Нощна тиквен фенер замък Стъпка Стикер за есен Начало селска селска къща прибиране на благодарността Централна мантия Мантел ку?

Loopsun тиквен декор Хелоуин стикер 3d Нощна тиквен фенер замък Стъпка Стикер за есен Начало селска селска къща прибиране

BGN 50.66

Налично
Налично

Стикер за Хелоуин 3d Нощен тиквен фенер замък Стълби Стикер Стикер : 100% Чисто нов и висококачествен материал : Самозалепващ PVC Размер : 18 * 100cm / 1pc За да се улесни инсталирането, всеки стикери съдържа 6 броя (всяка част е 18x100cm) Зашеметяващи стикери съдържат стикери за 6 броя (всяка част е 18x100cm) Зашеметяващи стикери съдържат стикери за 6 броя (всяка част е 18x100cm) Зашеметяващи стикери съдържат 6 броя (всяка част е 18x100cm) Зашеметяващи стикери съдържа стикери Може да направи вашите стълби по -красиви и може да ви донесе уникални визуални ефекти Стикерът стенопис е изработен от екологично чист PVC със 100% издръжливост и водоустойчивост Може лесно да се залепи, като се отлепне от подкрепата на защитния филм и е лесно да се инсталира и премахне. Те падат лесно, не оставяйте следи по стълбите и могат да се използват отново лесно, това е продукт на сам, така че ще получите стикер с 6 части, трябва да ги сглобите сами този продукт е подходящ само за гладка медия , като стъкло, метал, стълби без прах и др. Има грешка от 1 ~ 2 см поради взаимно измерване Всички изображения на продукта са реални обекти, а разликите в осветлението и компютърните монитори ще причинят цветови разлики в действителните продукти. Крайният цвят ще бъде обект на действителното производство за инсталиране : Извадете дръжката Почистете повърхността на стълбите, поставете произведението на изкуството по стълбите бавно започнете да се отлепвате надолу и да се придържате през целия път Използвайте пластмасова чистачка, за да премахнете въздушните мехурчета, ако е необходимо, насладете се на вашия космически опаковка Включени : 1 ролка стикери (включително 6 стикера) 【Висококачествен】 Loopsun продукт са изработени от висококачествен материал . 【Универсален】 Те са идеални за сватба на сам, Коледа, Хелоуин декорация . 【Перфектен подарък】 Това е най -много Страхотен подарък за Хелоуин и Коледен ден някога . 【Красиви декоративни тикви】 Тикви с друг декор за дома, за да се изгради празничната атмосфера на есента на реколтата . 【Забележка】 Ако имате въпроси относно продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас!.

Спецификация

Избор на клиенти