.

.

Обелете и стик тапет Мостра-двадесетте флорални глем неутрален луксозен Арт Деко 1920-те 20-те години шисти сив бежов джъмбо мащаб Златен обичай сменяеми тапети от лъ?

Обелете и стик тапет Мостра-двадесетте флорални глем неутрален луксозен Арт Деко 1920-те 20-те години шисти сив бежов джъмбо

BGN 3.00

Налично
Налично

Отлепете и залепете сменяеми тапети Арт Деко флорални меки бежови Златни Реколта Навидискайте лесен начин да украсите дома си с сменяем тапет с пилинг и стик! Той е идеален за отдаване под наем, акцентни стени и бързи актуализации на декора С помощта на Спунфлауър можете да се свържете с художници от цял свят. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхности, който получава комисионна за всяка продажба и всяка поръчка е отпечатана по поръчка в САЩ само за вас! Силно препоръчваме да поръчате тестов мостра, преди да се ангажирате с пълни ролки. Въпреки че сме направили всичко възможно, за да представим точно цвета и мащаба на този дизайн, компютърните монитори не са най-добрият начин да се определи как ще изглежда дизайнът лично. Също така е важно да тествате лепилото върху вашата уникална повърхност. Авторски Права : Кирстудио. Подвижни : издръжливи и дълготрайни, идеални за отдаване под наем, акцентиращи стени, занаятчийски проекти и проекти за декор. Лесен за инсталиране : просто обелете и залепете - като голям стикер!. Екологично чист и произведен в САЩ : отпечатан на хартия без ПВЦ, използвайки екологично чисти мастила на водна основа. Без формалдехид, фталат и ПВЦ. Налични размери : 24 инча х 1 фута, 3 фута, 6 фута, 9 фута или 12 фута.

Спецификация

Избор на клиенти