.

.

Placemat, изискан твърд цвят издълбан неплъзгаща се топлинна изолация подложка PLACEMAT за домашен кухня ресторант

Placemat, изискан твърд цвят издълбан неплъзгаща се топлинна изолация подложка PLACEMAT за домашен кухня ресторант

BGN 7.80

Налично
Налично

Placemat твърд цвят издълбан неплъзгаща се топлинна изолация подложка Placemat
Забележка :
. Моля, моля, разрешете 2-3% разлика според ръчното измерване. Моля, обърнете внимание, че лека разлика в цвета трябва да бъде приемлива поради светлината и екрана. Благодаря!
. Спецификации :
. Материал : PVC
. Цвят : Златно цвете/сребърно цвете/златист додекагон/сребърен додекагон/златист правоъгълник/сребърен правоъгълник/розов правоъгълник/червен правоъгълник/сребърна снежинка/златна снежинка/червен кръг
. Размер : един размер
. Количество : 1 парче
. Повод : Страхотно за дома, кухнята, кафенето, ресторанта и т. Съдържание на пакета :
. 1 x Placemat
. Обещание :
. Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема възможно най -бързо. Материал : Изработен от висококачествен PVC материал, безопасен и безобиден, нетоксичен, превъзходна изработка, устойчив на износване, издръжлив и силно надежден . Дизайн : Плацематът разполага с цветя/додекагон/правоъгълник/снежинка/кръгла форма, плътно цвят и Design Out Design, който може да донесе много красота . многофункционален : Плацематът може да се използва за топлинна изолация на обикновени прибори за хранене и може да се използва и като чудесна декорация за трапезарната маса . Широки приложения : Неплъзгащото се плачевно може да бъде Широко подходящ за дома, кухнята, ресторанта, кафенето, трапезарията, партито, семейното събиране и др. Съдържание на пакета : 1 x Placemat. Хубав кухненски аксесоар за ежедневна употреба. Ако имате въпроси относно покупката, не се колебайте да се свържете с нас.

Спецификация

Избор на клиенти