.

.

Urban U Wireless Bluetooth стерео слушалки с аудио с висока разделителна способност, дълбок бас, превъзходен комфорт през слушалките за уши с микрофон за Oppo Поддръжка на телеф?

Urban U Wireless Bluetooth стерео слушалки с аудио с висока разделителна способност, дълбок бас, превъзходен комфорт през слушалките

BGN 7.99

Налично
Налично

Перфектните слушалки за отмяна на шум изчистват разсейването на света и се съсредоточават върху най -важното Влезте по -дълбоко във вашата музика, работа и страсти - без шум по пътя. Какво се случва, когато изчистите шумните разсейвания на света? Концентрацията ви преминава на следващото ниво. Влизате по -дълбоко в музиката, работата си или каквото искате да се съсредоточите. Това е силата на Urbanx Perfect Comfort 955 безжични слушалки II. Сложете ги и се приближете до това, което сте най -страстни. И това е само началото. Urbanx Perfect Comfort 955 Безжичните слушалки II вече използват EQ, оптимизирано за обем, което ви дава балансирана аудио производителност при всеки обем, и система, която се насочва към Omni-микрофонна система, която осигурява по-ясни обаждания, дори и в шумна среда. И с лесно Bluetooth сдвояване, часове живот на батерията и трайно, удобно и регулируемо прилягане - можете да запазите музиката или тихата през целия ден. Включени : Urbanx Perfect Comfort 955 Безжични слушалки II, кабел за зареждане. 【Страхотен звуков инженеринг】 : Стерео слушалки с висока разделителна способност с персонализиран софтуер и технология за намаляване на шума, която ви държи фокусирани върху това, което искате да чуете, като блокирате околните шумове . 【Проектиран за ваш комфорт】 : Изкуствената кожа се използва за създаване на слушалката , Даване на дълготраен комфорт. Те са сгъваеми и разтегливи, така че можете да намерите подходящото прилягане, без изобщо да сте ограничени, и са наистина издръжливи. UX35 е най -добрият избор за Unisex деца, тийнейджъри и възрастни за пътуване, работа, спорт и ежедневна употреба . 【Постоянна Bluetooth връзка】 : Проектиран да осигури надеждна и бърза Bluetooth връзка. 【Регулируем дизайн】 : Слушалките на UX35 са изработени от материали, които са невероятно приятни на пипане, придавайки на модела първокласно усещане. 【Слушалки за акумулиране с дълъг живот на батерията и двоен режим】 : UX35 слушалките са презареждащи се. 500 m Ah батерия, 15-часова продължителност на възпроизвеждането на аудио и 2,5-часово бързо зареждане Можете да преминете към кабелен режим след 20 часа време за игра и да слушате нон-стоп музиката си.

Спецификация

Избор на клиенти