.

.

Покритие на възглавницата за дивана, покритие за възглавница със зелено хвърляне, морско морски вълни зелени покривки за възглавница, покритие за хвърляне на възг?

Покритие на възглавницата за дивана, покритие за възглавница със зелено хвърляне, морско морски вълни зелени покривки за възглавница,

BGN 15.47

Налично
Налично

Green Dance е ексклузивен 100% ръчно изработен декоративен капак на възглавницата, проектиран и създаден с присъщи детайли Перфектен артикул за украса на вашата всекидневна, спалня, офис, диван, стол, диван или легло. Детайли за копаене на възглавница : Състояние : 100% Чисто новоизмерване : 20 x 20 инча (50 x 50 cm) Материал : Арт Копринен материал : Silk Color : Greencolor Карта : Greenpattern : Abstract Style : Modernback of the Cover : Plain Fabric със скрит капак, покрит с капак на гърба за лесно поставяне и отстраняване на вложка : Този списък за декоративна покривка за възглавница не включва възглавница или вложки. Ние не продаваме вложки за възглавници в нашия магазин. Поради разликата в компютърните монитори, действителните цветове могат леко да варират. Заветни от много, ние предлагаме широка гама от декоративни калъфи за възглавници, Euro Shams, бегачи на легло, бегачи на маса, завивки и дори материи за вашите завеси и други продукти за домашен декор. Ръчно изработени от индийските занаятчии, нашите продукти проявяват фино завършване и стил, за да отговорят на всичките ви очаквания. Нашите услуги достигат от персонализиране до безкрайни усилия от първото ви щракване до деня, който доставяме и дори след това. Чувствайте се домашното като свой дом за декор. Възможно е в обжалване, този 100% ръчно изработен зелено 20x20 инча (50x50 cm) Покритието на възглавницата е внимателно изработен от арт коприна от професионални занаятчии. Този списък е само за покритие за единична възглавница. Вложките не са включени. Скрит капак, покрит с цип за лесно поставяне и отстраняване на вложки. Home Centric ви предоставя подходящи парчета за диван, кабинет, офис и други пространства. Изпробвайте широкия ни диапазон; Ще ви хареса . С гама от множество размери изберете това луксозно парче според вашите нужди . Можем да предложим съвпадащи персонализирани покрития за одеяло, панели за завеси, бегачи на маса, бегачи на легло и постелки за трапезария в този дизайн.

Спецификация

Избор на клиенти