.

.

Възглавница на възглавницата с висока разтягане на седалката обхваща мебел за мебели за мебел за любовна седалка Индивидуална възглавница на дивана с еластична д?

Възглавница на възглавницата с висока разтягане на седалката обхваща мебел за мебели за мебел за любовна седалка Индивидуална

BGN 2.67

Налично
Налично

Супер разтягане : Изработен от траен и висок разтеглив спандекс и полиестер, разполагат с мека, богата, удобна и без бръчки Тези форми за приспособяване на възглавницата са щателно проектирани, за да се поберат широка гама от форми на възглавници и стилове на седалката. Формата : 1 пакетът съдържа 1 капак на възглавницата. Нашите капаци на възглавницата са еластични, за да пасват на обикновена възглавница с квадратни седалки. Корицата ще увива по-добре вашата възглавница с еластична лента. Функция-над мода : Нашите плъзгачи, които правят трансформирането на вашата всекидневна по-лесно от всякога! Те не само защитават вашите мебели, но и могат да трансформират стар, износен диван в централната част на вашата стая. Nonn Slip : С еластичната лента навсякъде около ръба, капакът на възглавницата винаги ще има на място. Не е необходимо да се приспособявате, след като някой седне на възглавницата. Лесна грижа : машинно миеща се в студена вода. Измийте отделно при нежен цикъл. Използване на лек перилен препарат. Ummh висока седалка възглавница за седалка покрива 1 парче диван мебел за мебели за любовна седалка миеща се индивидуална възглавница на дивана с еластична дъна-C-2 по-скоро.

Спецификация

Избор на клиенти